Skjermbilder optimalisert til brukerne

Brukergrensesnitt er som oftest noe vi får et forhold til etterhvert som vi lære programvaren å kjenne. Vi får som oftest levert systemene våre med et gitt utsendende og funksjonalitet. Barlind solutions har et annet utgangspunkt: - levere brukergrensesnitt som er tilpasset brukernes behov og ønsker til brukeropplevelse. Alle våre løsninger har et web orientert brukergrensesnitt og kan derfor skreddersys ulike behov. Web 2.0 teknologien krever også nye måter å designe på som også tillater interaksjoner med brukerne på en helt ny måte.

Bruk av datasystemer er ikke kun tilgjengeliget til funksjonalitet. Det er også en opplevelse av tilgjengelighet, enkelhet, forståelse og gjerne en "wow" faktor som gjør det "interessant" å bruke. På en måte skal løsningene tiltrekke seg brukerne - på den måten sikrer man at løsningene blir brukt til det de var tenkt til. I motsatt ende kan dt være et "ork" å bruke et system - eller være så komplisert at det blir brukt på en lite effektiv måte, eller rett og slett bli brukt på feil måte. Ingen av delene er optimalt for optimal forretningsdrift.

Web 2.0 tilater interaksjon med brukerne, mellom brukerne og data som systemet håndterer. Det gir en helt ny dynamikk i brukeropplevelsen. eksempelvis kan denne dynamikken foregå mellom ledelsen og ansatte, eller kunden og serviceapparat.

Vi kaller det; en ny verden i brukeropplevelse

Relaterte Artikler: